Yazar | Mesaj |
---|
serap Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden : bingöl Mesleği : öğrenci Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Çarş. Haz. 03, 2009 9:49 pm | |
| rümeysacım,nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor | |
|
| |
rümeysanur Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Nerden : edirne Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Paz Haz. 28, 2009 2:09 pm | |
| ya arkadaslar kusura bakmayın bayağdır giremiyorum siteye hepinizi ihmal ettim saolun bende çok iyiyim . serap senin sorunada cvp vereyim edirneliyim edirnenin bi köyünde yaşıyorum hepinizi öpüyorum sevgilerimle saygılarımla Allah'a emanet olun... | |
|
| |
adnan Admin
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Salı Haz. 30, 2009 10:51 pm | |
| hepiniz yeniden hoşgeldiniz. Sitemizi bu yaz çok güzel olacak gibi duruyor. Hayırlısı... | |
|
| |
serap Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden : bingöl Mesleği : öğrenci Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Ptsi Tem. 13, 2009 2:05 pm | |
| | |
|
| |
isa
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 31 Nerden : Şanlıurfa Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Perş. Tem. 16, 2009 3:07 pm | |
| Hayat sevmekse ölümüne severiz | |
|
| |
rümeysanur Katılımcı Üye
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Ptsi Ağus. 17, 2009 2:32 pm | |
| mrb. arkadaşlar sanırım facebookta ömer faruğa ulaştım nergisi buldum akanda hüdelfa ve mertide buldum ve gerçekten onlar hepsinden rica edicem bu siteye girsinler ve üye olup sohbetimize katılsınlar sizce sohbetimiz dahada neşelenmezmi? | |
|
| |
adnan Admin
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Salı Ağus. 18, 2009 2:09 pm | |
| elbette neşelenir rümeysanur. Ama bunu tüm üyelere duyurmak lasım. O işi de ben üstlenirim. Sitemize ne zaman geliceklerini belirledikten sonra bi duyuru yaparım ben. | |
|
| |
rümeysanur Katılımcı Üye
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ C.tesi Ağus. 29, 2009 10:25 am | |
| tamam saol teşekkür ederim :) ama sanırım ömer abi facebook unu dondurmuş | |
|
| |
Kubra_yesildag
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Çarş. Eyl. 16, 2009 4:09 pm | |
| Canım arkadasım senii coook seviyorummm bigun buluşalım sen ben Yusuf nergiss kendine ii bak hiç ayrılmayalım dostluğumuz hiç kopmasın... | |
|
| |
nergis_n
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 29 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Çarş. Eyl. 16, 2009 6:06 pm | |
| aynn kankaaaaa katılıorummm kankaa sen gruptn cıkmıs olablrsın ama sende yusufmuz gbı kaLbımızdesın <3 bıqun sen bhen yusuf wee kubommm bulusalım qerckten yhaaa sızı coook ozledm her ne kdr telefondan we msnden falan qorussekte yuzyuze qorusmek kadr ozeL oLamaz senı sewıoruz kanka bızı unutmaaa bız senı hıc unutmucazz cunku :o(N) anladınz sız xP xP xP | |
|
| |
Kubra_yesildag
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 01/09/09
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Çarş. Eyl. 16, 2009 8:35 pm | |
| Hahahha. Harikaaaaa. :O (N) kankaaa hiç bı zaman kopmayalimmm kopmicazda inşallah | |
|
| |
nergis_n
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 29 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Çarş. Eyl. 16, 2009 8:56 pm | |
| | |
|
| |
Arda Alper Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 34 Nerden : istanbul Mesleği : hem öğrenci hemde danscı Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Perş. Ara. 17, 2009 10:45 am | |
| oooo kübracım nergiscim hoşgeldiniz...nasılsınız | |
|
| |
özlemm
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 05/01/10
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ C.tesi Ocak 09, 2010 9:55 pm | |
| görmeden tanımadan asık olmak bu olsa gerek seni sewiyorum ÖMERİM | |
|
| |
ömer faruk sedat
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 33 Nerden : zeytinburnu/istanbul Kayıt tarihi : 29/01/10
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Cuma Ocak 29, 2010 9:13 pm | |
| sevgili kardeşim ömer faruklan tanışmak istiyorum ama bunun imkansız olmadığınıda biliyorum ve onu çok seviyorum | |
|
| |
adnan Admin
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Paz Ocak 31, 2010 6:31 pm | |
| Evet imkansız değil ama. Çok zor... | |
|
| |
aysar
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Çarş. Şub. 17, 2010 7:23 pm | |
| ömer faruk, çok tatlısın seni çooook seviyorum grubun en yakışıklısı we en güzel sese sahip olanı sensin sana bayılıyorum süpersin seni dinlerken huzur duyuyorum seni çok sewiyorum | |
|
| |
aysar
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Çarş. Şub. 17, 2010 7:24 pm | |
| bence de tanıımadan aşık olmak bu demek sanırım | |
|
| |
muhammed
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 32 Nerden : erzurum Mesleği : ÖĞRENCİ Kayıt tarihi : 19/03/10
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ C.tesi Nis. 03, 2010 6:50 pm | |
| selamın aleyküm ben muhammed ömer faruk kardeşimi çok sevdim kanım kaynadı keşke onla tanışabilsem nedense onu kardeşim gibi çok seviyorum ilk dinlediğimde seside çok hoştu kendisi de tewmiz ve ulvi bir kardeşim keçeli mübarek o kadar hoş birii onu üstadın talebelerinden mustafa sungur abiye benzetiyom
eğer ömerin msn si varsa verir misiniz onla tanışmak istiyorum inşaallah vardır Birimiz şarkta birimiz garpta birimiz cenupta olsak yine biz birbirimizleyiz. ZÜBEYR GÜNDÜZALP
En son adnan tarafından Salı Nis. 06, 2010 8:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Web sitemizde mail adresi paylaşımı yasaktır...) | |
|
| |
adnan Admin
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Salı Nis. 06, 2010 8:13 pm | |
| Muhammed. web sitemizde mail adresi paylaşımı yasak olduğundan mesajının bir kısmı silinmiştir... | |
|
| |
Arda Alper Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 34 Nerden : istanbul Mesleği : hem öğrenci hemde danscı Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Ömer Faruk DEMİRBAŞ Ptsi Nis. 19, 2010 9:39 am | |
| - rümeysanur demiş ki:
- mrb. arkadaşlar sanırım facebookta ömer faruğa ulaştım nergisi buldum akanda hüdelfa ve mertide buldum ve gerçekten onlar hepsinden rica edicem bu siteye girsinler ve üye olup sohbetimize katılsınlar sizce sohbetimiz dahada neşelenmezmi?
rümeysanucum bulduğun ömer faruk ömer değil facedeki ömer faceye üye ama girmiyor onların öğretmenleri onlara bilgisayarı telefonu faceyi yasakladı oda artık girmiyor bide ömer adına öyle çok sahte facebook adresi var ki sizden ricam onları ekleyipte ben gerçek ömer faruk demirbaşım derse sakın ama sakın inanmayın ömerin bi tane facesi var vede ne olduysa arkkadaş olarak ekleyenleri kabul edemiyor o yizden girmiyor tabiki siz bilirsiniz ama benden size abi tavsiyesi benden büyük abilerime ablalarımada kardeşleri olaraktan bir tavsiye | |
|
| |
| Ömer Faruk DEMİRBAŞ | |
|