yanlış biz bagımsız ülke değilmiyiz bunu kim koymuş peki anayasadada yer almıyormu bnce ülkemiz bu durumda batıo resmne yhaaa ve bnce çok yanlış yhani türk bmilletine yakışmaz mustafa kemal atattürk olsa böyle soruncalar olmazdı ileri görüşlüğü oldgu için neyi napcagını biliyorr yhaf:D
mevaa!
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Nerden : erzurum Mesleği : öğrencii Kayıt tarihi : 13/11/08
mrb arkadaslar ben meva bende turbanlı biri olarak yasagın kaldırılmasını istiyorum ama napsak nafile..
rümeysanur Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Nerden : edirne Kayıt tarihi : 08/01/08
Konu: Geri: Türban Konusuna Değineyim Dedim... C.tesi Ocak 03, 2009 11:52 am
yaa arkadaşlar haklısınız benim halamlarda bu sorunu yaşıyorlar ya bu nedir ya türban takınca canavarmı oluyor bu insanlar bu sorun böyle giderse bizde yani daha kapanmamış olan kız arkadaşlarımızda büyüyünce kapanınca bu sorunla karşılaşacaklar ben anlamıyorum türbanlılara yapılan baskının nedenini bu halk okadar unutkan oldular ki dünyaya ne için doğduklarını unuttular . benim bu konuyla ilgili bir anımda var geçen sene edirrnede kutlu doğum vardı hz. Muhammed (s.a.v) in doğuşunu kulamak için hekezin öğrenmesi için heryere duyurular astılar bende bir duyurunun etrafında ne olduğuna bakıyordum gayet açık ve rahat giyinen bir kadın beni tanımadığı halde bana geldi ve ''bırak şu anketleri okumayı sinir oluyorum zaten (afedersiniz ama tam bunu dedi): neymis yok efendim hz. Muhammedin doğumuymuş '' dedi ve anketi yırttı attı . düşünebiliyormusnuz arkadaşlar yaa bu böyle giderse bu tür insanlar nerde türbanlı bayan görürse orda o bayanı boğucak hale gelicekler bence türban kaldırılmamalı yoksa gelecekte çok büyük sorunlar olucak:(:(:( :'(
serap Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Nerden : bingöl Mesleği : öğrenci Kayıt tarihi : 06/11/08
evt mehtap1996 çok haklısın bu konuda mağdur olan birçok kız var.. mesela Nergis te kapalı hemde çok yakışmış kapalılık ama bir kaç yıl sonra sıkıntı çekebilir bu istediği üniversiteye bağlı bazı rektörler izin verirken buna bazıları izin vermiyo..