Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 43 Nerden : ankara Mesleği : çalışmıyorum Kayıt tarihi : 25/11/09
Konu: merhaba gençler Salı Ara. 01, 2009 7:37 pm
ben ablanız pınar görgün.doğuştan yürüme engelliyim mdg ailesine katılmanın sonsuz sevinciyle sonsuz güzellikleri siz küçük dostlarımla paylaşmak için buradayım ve çok mutluyum burda olmaktan.mutluluğumu benle paylaşır mısınız lütfen?
adnan Admin
Konu: Geri: merhaba gençler Cuma Ara. 04, 2009 5:45 pm
Sitemize ve dediğin gibi MDG ailesine Hoşgeldin Pınar... Umarım iyi vakit geçirirsin.
mustafa halid Admin
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 43 Nerden : Yurt Dışı... Mesleği : Uluslararası Türk Kolejleri ....Eğitimci- İdareci Kayıt tarihi : 13/02/10
Konu: Geri: merhaba gençler Cuma Şub. 19, 2010 2:53 am
site de ki resimleri değiştirsek diyorum..mesela MDG nin miniklerinin yeni resimlerini koysanız... kim nerde okuyor..ayrılan neden ayrılmış gruptan...tekrar dönme durumları var mı..yeni album ne zman cıkacak......yeni söyleşiler.. sayın admin...adnan hocam... yeni mdg nin resimlerini yeni üyeleri bulalım..
teşekkürler
adnan Admin
Konu: Geri: merhaba gençler Ptsi Şub. 22, 2010 3:49 pm
Haklısın Mustafa Halid, elime geçen resimleri elimden geldiğince yüklemeye çalışıyorum zaten. Ancak Galerimizdeki hafıza sorunundan dolayı yeni bir galeri hazırladım. Resimler orada. İlanlarda var adresi...